ermionidanews.gr
φεστιβάλ-θεάτρου
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Άλκηστις και Ηρακλής: performance για χαμένους πρίγκηπες” στο 10ο Φεστιβάλ Θεάτρου “Ερμηνείες στην Ερμιονίδα”

Η Άλκηστις θυσιάζεται για χάρη του συζύγου. Κατεβαίνει στον Άδη. Ο Ηρακλής αποκαθιστά την αδικία, κατορθώνοντας το αδιανόητο: επαναφέρει την Άλκηστη στη ζωή και την παραδίδει στον σύζυγο.
Τι μπορεί να συμβεί άραγε μετά από αυτό;

Η Άλκηστις και η κόρη της αφηγούνται την ιστορία του χαμένου πρίγκηπα. Μια performance μητέρας και κόρης, βασισμένη στην τραγωδία “‘Αλκηστις” του Ευριπίδη.

Μετάφραση: Τάσος Ρούσσος

Διασκευή-Σκηνοθεσία: Γιάννης Λεοντάρης

Σκηνικά-κοστούμια: Αιμιλία Βάλβη

Παίζει η Αιμιλία Βάλβη

Συμμετέχει: Δέσποινα Λεοντάρη

Kρατήσεις Eισιτηρίων: 698 698 22 24

“Άλκηστις και Ηρακλής: performance για χαμένους πρίγκηπες”

με την Αιμιλία Βάλβη
Στο πλαίσιο του 10ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘEATΡOY «ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ»

Σάββατο 22 Ιουλίου 2023 και ώρα 21.00, Θέατρο ARTίκι Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ, Κρανίδι

Eίσοδος: 12€

Kρατήσεις Eισιτηρίων: 698 698 22 24

Χορηγοί Εισιτηρίου: NAΥΠΗΓΕΙΑ ΜΠΑΣΙΜΑΚΟΠΟΥΛΟΙ Κοιλάδα – ΜΟURAYIO ΒΟUTIQUE HOTEL & RESTAURANT Eρμιόνη

10ο Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα»

Διοργανωτής: ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Συνδιοργανωτές: ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Έχοντας αναγνωριστεί ως η κορυφαία πολιτιστική διοργάνωση-θεσμός της Ερμιονίδας, με φήμη που ξεπερνά τα γεωγραφικά της όρια, το Φεστιβάλ-θεσμός «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», με την καλλιτεχνική επιμέλεια του εμπνευστή του, καθηγητή κ. Κώστα Γεωργουσόπουλου, συμβάλλει στην προώθηση του θεάτρου στην ελληνική περιφέρεια και συγκεκριμένα στην όμορφη Ερμιονίδα μας, καθώς και στην τόνωση της τουριστικής της ανάπτυξης, προωθώντας την καλλιέργεια και τη διάδοση του πολιτισμού και προσφέροντας μια υψηλού επιπέδου εναλλακτική πρόταση ψυχαγωγίας και θεατρικής παιδείας στους κατοίκους και επισκέπτες του τόπου μας, αλλά και σε ολόκληρο το νομό μας.

Το φετινό, 10ο επετειακό Φεστιβάλ, από τις 11 Ιουνίου έως τις 16 Σεπτεμβρίου, περιλαμβάνει πλούσιο θεατρικό και μουσικό πρόγραμμα. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα κυκλοφορήσει από τις 8/7 στο χώρο του Θεάτρου ARTίκι, σε επιλεγμένα σημεία (καταστήματα, υπηρεσίες, ξενοδοχεία, εστιατόρια), καθώς επίσης μέσω των συμμετεχόντων χορηγών.

Με τις θερμές ευχαριστίες όλων των Μελών του Θ.Ο.Ε. για την παρουσία σας στις δραστηριότητές του, σας περιμένουμε στην υπαίθρια σκηνή του Πολυχώρου ARTίκι Μαράικε Ηλιού ντε Κόνινγκ για ένα πολύ ενδιαφέρον και δημιουργικό πολιτιστικό καλοκαίρι.

Ο Θ.Ο.Ε. ευχαριστεί θερμά το Σ.ΦΙ.Π. ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΟΥ για τη διαχρονική παρουσία στο πλευρό του ως «Μέγας Αρωγός», το «Μέγα Χορηγό» του φετινού επετειακού 10ου Φεστιβάλ ΖΑG ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ, την ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ -«Χορηγό Προγράμματος» για την καθιερωμένη προβολή του προγράμματος στα λεωφορεία της γραμμής Αθήνα-Κρανίδι-Κόστα-Ερμιόνη-, το «Μέγα Χορηγό Φιλοξενίας» NAUTICA BAY HOTEL Πόρτο Χέλι για τη γενναιόδωρη προσφορά φιλοξενίας καλλιτεχνικών σχημάτων, τους Διακεκριμένους Χορηγούς του 10ου Φεστιβάλ ΥΙΟΙ ΜΑΧΑΙΡΑ Κρανίδι, PORTOTECHNIKI Γ. ΚΟΤΣΟΒΟΣ Πόρτο Χέλι, ΤΕΧΝΗ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ Πόρτο Χέλι, ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΧΑΙΡΑ Κρανίδι και GOLDEN LAND GOUTOS Πόρτο Χέλι, καθώς και όλους τους λοιπούς Χορηγούς, Χορηγούς Φιλοξενίας και Υποστηρικτές, για τη γενναιόδωρη χορηγική συνεισφορά τους στην υλοποίηση ενός ακόμα ιδιαίτερα απαιτητικού εγχειρήματος. Όλοι ανεξαιρέτως, με σειρά ανάλογη της προσφοράς τους, προβάλλονται στο προωθητικό υλικό της διοργάνωσης.

Χώρος διεξαγωγής του Φεστιβάλ είναι ο Πολυχώρος Πολιτισμού ARTίκι “Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ”, έδρα του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας, που βρίσκεται στον περιφερειακό δρόμο Κρανιδίου-Ερμιόνης, σε σημείο κοντά στην Ερμιόνη, την Κοιλάδα, το Κρανίδι, το Πόρτο Χέλι και την Κόστα, απ’ όπου γίνεται η σύνδεση της Πελοποννήσου με τις Σπέτσες. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό χώρο, πρώην αποθήκη, που διαμορφώθηκε σε θέατρο για να στεγάσει την πλούσια δραστηριότητα του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας.

Πολυχώρος ΑRTίκι Μαράικε Ηλιού ντε Κόνινγκ, περιφερειακός δρόμος Κρανιδίου-Ερμιόνης.

Kρατήσεις & Πληροφορίες : 698 698 2224

Γενική Είσοδος: 12€ (εκτός για τις παραστάσεις όπου αναφέρεται διαφορετική τιμή)

Related posts

Τα υψηλότερα και τα χαμηλότερα ποσοστά των κομμάτων στην Αργολίδα ανά Δήμο

‘ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ Η ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ”

admin

Ο Δήμαρχος της ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος τις ετοιμασίες του Γιάλα – γιάλα.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του Πέτρου Τατούλη στην ΕΡΤ αύριο στις 08:30

Με απόρθητη έδρα η Ένωση Ερμιονίδας – Νίκησε τον μαχητικό Πανγυθεατικό

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΕΝΔΗΕΡ

Skip to toolbar